MLB: Dodžersi se revanširali Koloradu

Victor Gonzalez
Ron Chenoy-USA TODAY Sports

MLB šampioni Los Anđeles Dodžersi došli su do prvog trijumfa u 2021. godini i to savladavši Kolorado Rokise. Na taj način su se revanširali toj ekipi za poraz dan ranije.

Baltimor Oriolsi su dobili Boston Red Sokse i to poenima u šestom i osmom iningu. U šestom je Mauntkesl dobro udario i na taj način su dva njegova saigrača Severino i Manćini koji su bili na bazama uspeli da stignu do poena. U osmom iningu je Santander dobro udario ka desnoj strani terena, a Malins je stigao do četvrte baze i došao do poena. Bio je to prvi meč za ove ekipe u novoj sezoni.

Šampioni Dodžersi su dobili Kolorado Rokise 11:6. Vodili su 8:0 posle pet ininga, a u sedmom su stigli i do 10:0. Ipak u istom tom iningu je Kolorado ispeo da smanji i to tako što su pogađali Blekmon, Mekmehon, Nunjez i Hiliard. Ipak tako su stigli do tek 10:6, a sa još jednim poenom je tim koji je u 2020. bio šampion zatvorio utakmicu.

Tampa je slavila protiv Majamija 6:4 i to ključnim devetim iningom. Pre njega je ekipa Rejsa gubila 4:2, a zatim je Vendl postigao houm ran u kom su poentirali uz njega i Lou i Dias. Zatim je Mehia dobro udario, a Margot je postigao poen za 6:4.

Čikago Vajt Soksi su bili bolji od Ejndželsa 12:8, Hjuston je slavio protiv Ouklanda 9:5, a San Dijego protiv Arizone 4:2. San Francisko je pobedio ekipu Sijetla 6:3.

Komentari

Vaš komentar