Redsi opet dobili, Barnhart čovek odluke

Tucker Barnhart
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Sinsinati Redsi su dobili Arizona Dajmondbekse u noći između petka i subote u MLB rezultatom 6:5 i to u dodatnom 10. iningu.

Sinsinati je trenutno najbolji tim lige i posle ove pobede ima skor 6-1 i jedino iznenađenje je što im je bio potreban i deseti ining kako bi dobili Arizonu koja ima samo dve pobede do sada.

Vodio je Sinsinati 5:0 posle šest ininga. Ipak u sedmom je najpre Arizona posle udarca Kelija dobila poene Eskobara, a kada je Kalhun dobro udario u nastavku istog ininga, Lokastro i Smit su stigli do poena i do 5:3. U osmom iningu Eskobar je napravio houm ran i sa još dva poena se išlo u deseti ining. U njemu je Barnhart pogodio lepo poslavši lopticu u središte terena, a kako je Suares doneo poen to je bilo dovoljno Redsima za šesti trijumf u sezoni.

Los Anđeles Ejndželsi nastavljaju sa odličnom sezonom jer su dobili Toronto Blu Džejse 7:1. Vodili su posle pet ininga 7:0 uz odličnu igru Ohtanija, a uz jedan njegov, houm ran je imao i Volš.

Klivlend je bio bolji od Detroita 4:1. Indijansi su čuvali vođstvo od 3:0 već posle prvog ininga kada je Rejes imao houm ran, a isti igrač je napravio još jedan u šestom iningu. Atlanta je slavila protiv Filadelfije 8:1, Oukland protiv Hjustona 6:2, a San Dijego protiv Teksasa 3:0.

Komentari

Vaš komentar