MLB: Ubedljiv poraz Astrosa, izgubili i Dodžersi

Podeli:
Patrick McDermott/Getty Images Sport

Hjuston Astros, vodeći tim Američke lige, pretrpeo je poraz u prvom meču serije sa Teksas Rendžerima, i to ubedljiv – 12:2.

Domaćin je bii pod utiskom uragana koji je ovih dana doveo Hjuston u stanje haosa, a Rendžeri su do trijumfa došli zahvaljujući dobrim partijama Šin-Soa Čoa i Džoija Gala. Astrosi imaju skor 79-52 ispred drugoplasiranih Indijansa iz Klivlenda (74-56).

Vašington Nešnals, drugoplasirana ekipa Nacionalne lige, pobedio je Majami Marlinse sa 8:3 na krilima Netsa i Entonija Rendona, pa tim iz glavnog grada sada ima 80 pobeda.

Uprkos porazu od Arizone 7:6, Dodžersi su i dalje ubedljivo prvi sa skorom 91-39, dok su Redsi deklasirali Metse 14:4 na krilima prvog gren slema u karijeri Skota Šeblera.

Dilan Bandi bio je najzaslužniji za pobedu Baltimora, šestu u nizu, ovoga puta nad Sijetlom 4:0, a Kris Sejl vodio je Boston Red Sokse do pobede nad Toronto Blu Džejsima 3:0.

Ostali rezultati: Bruers – Kardinals 2:10, Tvins – Vajt Soks 6:4, Rojals – Rejs 6:2, Rokiz – Tajgers 7:3, Padres – Džajants 6:3.