Kabsi ubedljivi protiv Majamija, Fila protiv Džajantsa

Jonathan Daniel/Getty Images

Čikago Kabsi slavili su u MLB ligi protiv Majami Marlinsa rezultatom 14:2, a pobede su u noći između ponedeljka i utorka ostvarili i Filadelfija, Minesota, Teksas i Njujork Metsi.

Kabsi su na svom terenu bili veoma ubedljivi već posle četiri ininga su imali prednost 7:0. Do kraja Marlinsima iz Majamija nije bilo povratka te je Čikago dobio meč 14:2.

Filadelfija Filisi su kod kuće deklasirali San Francisko Džajantse, a nisu gostima dali nijedan poen. Filadelfija je dobila 11:0 i ostvarila je šataut.

Detroit i Teksas su igrali uzbudljiv meč u kom su Rendžersi trijumfovali 7:6, a usled mnogo preokreta Teksas je ključni poen napravio u sedmom iningu kog su Rendžersi dobili 2:1. 

Njujork Metsi su savladali Sinsinati Redse i opravdali ulogu favorita ali je i tu moglo da bude neizvesno.  Tim iz „velike jabuke“ je odlično odigrao prvih pet ininga kada je vodio 7:3, a Sinsinati je u preostalom delu meča uspeo samo da smanji do 7:6 i da zastraši navijače Metsa da bi mogli da tuguju zbog novog poraza. 

Minesota je slavila protiv Sent Luisa, a Hjuston protiv Ouklanda.