MLB: Vašington u derbiju porazio Jenkije u Njujorku

Vesti ekipni sportovi 14. jun 20186:10 > 6:14
Jim McIsaac/Getty Images

Vašington Nešnalsi slavili su protiv Jenkisa u Njujorku 5:4, Majami je istim rezultatom dobio ekipu San Franciska, a pobede su još ostvarili Sinsinati, Kolorado, Detroit, Čikago Vajt Soksi i San Dijego.

Lideri Američke konferencije, Njujork Jenkisi, su bili dosta bolji na svom terenu od Vašigntona u prva tri ininga jer su vodili 3:1. Međutim Vašignton je preokrenuo meč u četvrtom iningu kada su imali tri trčanja. Njujork je u sledećem delu meča izjednačio da bi Nešnalsi konačan rezultat postavili u sedmom iningu.

Majami Marlinsi su gubili od San Franciska 2:0 sve do četvrtog ininga kada su izjednačili u tom delu meča na 2:2. Velika neizvesnost viđena je sve do kraja kada je Majami u poslednjem iningu došao od pobede kod kuće 5:4.

Čikago Vajt Soksi su dobili Klivlend Indijanse i vodili su tokom većeg dela meča. U poslednji ining se ušlo sa prednošću Čikaga 3:0 da bi tada Klivlend smanjio na 3:2 ali nije bilo snage za potpuni preokret.  7

San Dijego je bio bolji od Sent Luisa 4:2, a najveće uzbuđenje je viđeno u šestom iningu kada je bilo 2:2, ali su Padresi i pre toga imali dva trčanja više.

Sinsinati je bio veoma ubedljiv u Kansas Sitiju gde su narpavili šataut pobedom od 7:0. Detroit je bio bolji od Minesote 5:2, a Kolorado je dobio Filadelfiju 7:2.