Boston siguran, neprijatno veče za Klivlend i Kabse

Podeli:
Jason Miller/Getty Images

U MLB ligi Boston Red Soksi su slavili protiv Baltimora 5:3 dok su Čikago Kabsi izgubili 7:1 od Arizone. Klivlend je od Pitsburga poražen 7:0.

Boston Red Soksi su protiv Baltimora vodili 5:0 posle pet ininga pa su Oriolsi tek u poslednja dva perioda došli do smanjenja rezultata na 5:3. 

Teško veče je bilo za Čikago Kabse koji su od Arizone gubili 6:0 posle prva dva ininga pa je do kraja bilo 7:1. Klivlend je ostao na nuli protiv Pitsburga, bilo je 7:0.

Ubedljiva je bila Atlanta protiv Majamija 12:1, Oukland protiv Teksasa 15:3, i Milvoki protiv Vašingtona 6:1. Minesota je bila ubedljiva protiv Toronta 8:3. 

Detroit je slavio u Kansas Sitiju 5:4 iako su Rojalsi vodili 4:2 u poslednjem iningu u kom su Tigrovi napravili tri trčanja. Tampa Bej Rejsi su dobili Njujork Jenkise 7:6, a oni su posle šest ininga imali veliku prednost 7:1. San Dijego je dobio Metse 3:2, a Sinsinati Sent Luis Kardinalse 2:1.   

Dodžersi su savladali Filadelfiju, a to je bio i najuzbudljiviji meč večeri. 4:1 su vodili Dodžersi posle četiri ininga, da bi Filadelfija napravila četiri trčanja pa su Filisi vodili 5:4. U sedmom iningu Dodžersi prave jedno trčanje pa se u deveti ušlo nerešenim rezultatom. Na kraju je Los Anđeles bio uspešniji u tom delu igre koji je dobio 2:1 za konačnih 7:6.