Astrosi i Dodžersi u polufinalu, Red soksi poveli 2:1

Maddie Meyer, Getty Images Sport

U polufinalu MLB plej ofa sastaće se Milvoki Bruersi i Los Anđeles Dodžersi. Hjuston Astrosi obezbedili su prolaz dalje i čekaju da se razreši zanimljiva serija između Njujork Jenkisa i Boston Red soksa.

Hjuston Astrosi su eliminisali Klivlend Indijanse pobedom od 3:0 u seriji i trijumfom 11:3 u poslednjem meču serije.

Iako su Astrosi došli do ubedljivog trijumfa u trećem meču, Indijansi su vodili sve do sedmog ininga kada Astrosi uspevaju da naprave veliki preokret. Fenomenalnom igrom u sedmom i osmom iningu tim iz Klivlenda došao je do velike prednosti i već je tada bilo jasno da će ova serija biti završena nakon samo tri duela.

Los Anđeles Dodžersi su sa 3:1 u seriji izbaili Atlanta Brejvse. U četvrtom meču Dodžersi su slavili sa 6:2.

Nakon početnog vođstva Dodžersa u prvom iningu, Brjevsi sa dva houm rana u četvrtoj deonici prave mini preokret, ali odlučujući su bili šesti i sedmi ining koji su pripali ekipi iz Los Anđelesa koja je potvrdila dobru formu i plasirala se u polufinale plej ofa.

Poslednjeg polufinalistu plej ofa još uvek čekamo. Nakon tri odigrana meča Boston Red soksi vode sa 2:1 u seriji protiv Njujork Jenkisa.

U trećem meču ove serije, Red soksi su odneli izuzetno ubedljivu pobedu i slavili sa 16:1 zahvaljujući odlično odigranom četvrtom iningu u kome su u potpunosti dominirali.

Četvrti meč ove serije igra se u noći između utorka i srede, a ako odigraju kao u trećem meču Red soksi će na megdan Hjuston Astrosima u borbi za finale.