MLB: Porazi lidera

Podeli:
Jason Miller/Getty Images

Njujork Jenkijsi i Los Anđeles Dodžersi doživeli su poraze od Tampa Beja i San Dijega, ali su i pored toga zadržali liderske pozicije u Američkoj i Nacionalnoj ligi.

Jenkiji su gostovali divizijskom rivalu Rejsima u Tampa Beju. Na kraju je domaćin slavio 4:3, a odlučujući je bio sedmi ining koji su Rejsi dobili 2:1. Na ovaj način Njujorčani su prekinuli seriju od tri pobede, ali su i pored toga na prvom mestu Američke lige sa skorom 57-30, ali imaju samo pobedu manje od Minesote, koja je dobila Teksas 7:4.

Dodžersi su na svom terenu u Los Anđelesu poraženi od San Dijego Padresa 3:1. Odluka je pala u poslednja tri ininga. Na kraju gosti su imali jače nerve i došli do pobede. Dodžersi su i pored drugog vezanog poraza ostali na liderskom mestu Nacionalne lige sa skorom 60-31 i imaju sedam pobeda više od Atlante.

Ostali rezultati: Toronto – Baltimor 1:8, Pitsburg – Milvoki 12:2, Vašington – Kanzas Siti 6:0, Atlanta – Majami 4:5, Sinsinati – Klivlend 2:7, Čikago Vajt Soks – Čikago Kabs 3:6, Hjuston – L. A. Ejndžels 4:0, Njujork Mets – Filadelfija 6:5, San Francisko – Sent Luis 8:4, Arizona – Kolorado 4:2, Sijetl – Ouklend 6:3.