MLB: Filadelfija uzvratila Atlanti, Astrosi slavili

Podeli:
Mark Brown Getty Images Sport

Filadelfija Filis slavila je protiv Atlanta Brejvsa 13:8, zahvaljujući odličnom drugom iningu.

Filadelfija je zabeležila pobedu posle dva vezana poraza upravo od Atlante. Filisi su sada treći na tabeli Nacionalne lige – Istok, upravo iza Brejvsa.

Ekipa Minesota Tvins je trijumfom nad Milvoki Bruersima 4:2 prekinula seriju od četiri poraza. Tvinsi i dalje drže prvo mesto na tabeli Američke lige – centar, dok su Bruersi treći u poretku Nacionalne lige – centar.

Detroit Tajgersi upisali su četvrtu pobedu zardom, pošto su savladali Čikago Vajt Sokse 5:1, te sada zauzimaju drugo mesto na tabeli Američke lige – centar.

Tampa Bej Rejsi su u izuzetno zanimljivom duelu savladali Boston Red Sokse 8:7 i tako upisali treći trijumf zaredom. Tampa je druga u Američkoj ligi – istok, dok je Boston peti.

Lideri Nacionalne lige – zapad, Kolorado Rokisi doživeli su drugi poraz u nizu, pošto su od njih boli bili Arizona Dajmondbeksi 12:8.

Niz od četiri poraza prekinuli su Hjuston Astrosi, koji su na svom terenu savladali San Francisko Džajentse 6:4. Astrosi su drugi na tabeli Američke lige – zapad, dok je San Francisko peti u istoj diviziji Nacionalne lige.

Aktuelni šampion Vašington Našnalsi bili su ubedljivi protiv Njujork Metsa 16:4, Sijetl Marinersi pobedili su Teksas Rendžerse 10:2, Los Anđeles Ejndžlsi slavili su protiv Okland Atletiksa 10:9, a San Dijgo Padresi sa 2:1 su nadigrali Los Anđeles Dodžerse.