MLB: Nastavljene serije Jenkija, Redsa, Kabsa…

Podeli:
Maddie Meyer/Getty Images

U noći između petka i subote pobed u MLB ligi su ostvarili Sinsinati, Čikago Kabsi, Njujork Jenkiji, Sent Luis, Filadelfija, Altlanta, Klivlend, Tampa Bej, Arizona, Majami, Milvoki, Oukland, San Dijego kao i oba tima iz Los Anđelesa.

Ekipa Njujork Jenkisa je savladala Boston Red Sokse i to posle dodatnog ininga. Posle devet odigranih je bilo 4:4, da bi u dodatnom Jenkiji bili bolji i slavili su na kraju 6:5.

Sinsinati Redsi su naneli veoma bolan poraz Čikago Vajt Soksima 7:1, a ključan je bio treći ining posle kog su Redsi vodili 6:0. Gradski rivali Vajt Soksa, Čikago Kabsi su dobili Minesotu 1:0.

Sent Luis je bio ubedljiv protiv Pitsburga 7:2, Dodžersi protiv Kolorada 15:6, Majami protiv Vašingtona 14:3, Oukland protiv San Franciska 6:0, a San Dijego protiv Sijetla 6:1.

Milvoki je dobio Kanzas Siti 9:5 i to u preokret. Rojalsi su vodili 4:0 posle tri ininga da bi u četvrtom i petom Bruersi napravili preokret i već tada je bilo 9:4. Ejndželsi su savladali Teksas 6:2, Arizona je dobila ekipu Hjustona 6:3, a Tampa Bej Baltimor Oriolse 2:1.