FSCG podržao Nikšićane pred finalni turnir Lige šampiona

FSCG

Sjajni rezultati koje ostvaruju golbalisti Nikšića i reprezentativci Crne Gore u tom sportu najbolja su promocija paraolimpizma, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Naime, gosti Fudbalskog saveza Crne Gore bili su igrači i stručni štab nikšićkog kluba i čelnici Paraolimpijskog komiteta, a momci su dobili podršku pred finalni turnir Lige šampiona, koji je na programu, tokom vikenda u Roštoku.

POKCG

“Imali smo priliku da se družimo sa sjajnim momcima iz Golbal kluba Nikšić, koji predstavljaju našu državu u Ligi šampiona. Sjajni rezultati koje ostaruju u tom sportu, najbolja su promocija paraolimpizma i Fudbalski savez će i ubuduće sa velikim zadovoljstvom podržati akcije naših golbalista”, saopšteno je iz te asocijacije nakon sastanka u Kući fudbala.

Nikšićke golbaliste za vikend očekuje nastup na finalnom turniru Lige šamiona u Roštoku, a pored Hanze i Nikšića, za titulu prvaka Evrope boriće se Salnitis iz Litanije, Old Power iz Finske, Aisti Sport iz Finske i Andvis iz Portugalije.

POKCG

Nikšićani nisu favoriti. Samim plasmanom na finalni tunrir su ostvarili veliki uspeh, ali je krisalno jasno, da će dati se od sebe da budu konkurentni u borbi za evopski trofej.

Komentari

Vaš komentar