Mekilroj: Tajger nije Supermen, budimo srećni što je živ

Golf 25. feb. 202111:31
Podeli:
Sam Greenwood/Getty Images

Posle saobraćajne nesreće u kojoj je Tajger Vuds zadobio teže povrede, na njegovim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavljeno je i saopštenje o oporavku i povredama koje je zadobio.

„Zahvaljujemo se svima na podršci i poslatim porukama u ovom teškom vremenu. Tajger je, kako je objavljeno ranije, doživeo saobraćajnu nesreću i nakon toga je imao višečasovnu operaciju na listu i skočnom zglobu leve noge.

Povezano

Gospodin Vuds je doživeo teže ortopedske povrede na levoj nozi i zbog toga je imao hitnu operaciju. Otvoreni prelomi na fibuli i tibiji su sanirani, kao i dodatni prelomi na kostima stopala i članka. Povrede mišića zahtevale su dodatan tretman kako bi bio olakšan pritisak zbog oticanja.

Budan je i svestan i započinje oporavak u bolnici. Zahvalni smo lekarskom i medicinskom osoblju koji su Tajgeru pružili pomoć“, stoji u saopštenju Vudsovog PR tima.

Povodom nesreće i povreda koje je Vuds doživeo oglasio se i Rori Mekilroj koji je upozorio da nije vreme da se spekuliše o Tajgerovom povratku sportu:

„On nije Supermen, on je ljudsko biće. I bez ovoga je prošao kroz mnogo teških stvaro i svi treba da budu zahvalni što je živ, što njegova deca nisu izgubila oca, a ne da pričaju o tome da li će se i kada vratiti golfu“, poručio je on.

Komentari

Vaš komentar