„Tajger nije bio pijan – bio je to samo nesrećan slučaj“

Golf 25. feb. 202116:511 komentar
Podeli:
Tiger Woods
Harry How/Getty Images

Jedan od najvećih golfera svih vremena Tajger Vuds doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao samo njegov automobil, koji je završio prevrnut. Slavni Amerikanac nije zadobio povrede opasne po život, ali jeste teško povredio desnu nogu, zbog čega je i operisan. Pripadnici policije u Los Anđelesu otkrili su da 45-godišnjak u trenutnku nesreće nije bio pod uticajem opojnih sredstava.

Šerif okruga Los Anđeles Aleks Viljanueva rekao je da njegova služba neće podneti prijavu protiv poznatog sportiste zbog nesreće koja se dogodila oko 50 kilometara od centra Los Anđelesa.

On nije bio pijan. To možemo odmah da odbacimo. Nesreća se dogodila na težoj deonici na kojoj put ide nizbrdo i na kojoj je ranije često bilo saobraćajnih nesreća. I dalje nemamo snimak iz automobila koji je prethodio sudaru. Vudsovo vozilo, Dženesis GV80 SUV udarilo je ivičnjak, a potom dvreće, pre nego što se okrenulo nekoliko puta stotinak metara od mesta gde je Vuds izgubio kontrolu“, izjavio je Aleks Viljanueva.

Vuds je član PGA Tura od 1996. godine, osvojio je 15 mejdžor turnira, po čemu je ispred njega na večnoj listi samo Džek Niklos. Vlasnik je brojnih rekorda u golfu i najprepoznatljivije je lice sporta.

Komentari

Vaš komentar