Đukanoviću 13. "Memorijal knez Pavle"

Vesti golf 22. maj 201713:17 > 13:19
Podeli:
agencija SEM

Vikend za nama na terenima Golf kluba Beograd protekao je u odigravanju 13. tradicionalnog "Memorijala kneza Pavla", drugog Masters turnira sezone.

Pobedu je ostvario Vladimir Đukanović, koji je u bruto računanju imao rezultat od 28 udaraca.

Najbolji u neto računanju u A kategoriji je bio Darko Jovanović sa 38. Drugo mesto pripalo je Aleksandru Đorđeviću, dok je treći bio Dalibor Đurđić, koji su takođe imali 38.

U B kategoriji slavio je Ivica Suturović sa 22 bruto poena. U neto računanju, najbolji rezultat je imao Branislav Čkrkić – 39, iza koga su se plasirali Svetlana Ranđić, Milutin Radoičić i Radomir Luković sa 36. U C kategoriji Aleksandra Špadijer Gostović je slavila sa 14 bruto poena. U neto računanju Pero Šaranović je imao 36, koliko i Dejan Jokić, a poen manje upisao je Aleksandar Lazić.

Pojedinačne nagrade dobili su Gordana Šolak i Nebojša Lazić koji su izveli najduže udarce, dok je Erik Graser imao udarac iz prve najbliži rupi.

Nagrade najboljima i ove sezone uručila je princeza Jelisaveta Karađorđević. Naredni turnir iz Masters serije na programu je 3. juna, kada će se igrati GCB Masters.