Lara Todorović osvojila Sava čelendž

Vesti golf 13. jun 201711:29 > 11:32
Podeli:
agencija SEM

Prethodnog utorka, na Adi Ciganliji je održan Ženski golf dan, a samo nekoliko dana kasnije, dve dame su ostvarile trijumfe u konkurenciji od čak 64 golfera na tradicionalnom devetom "GK Sava čelendžu".

Ukupna pobednica turnira koji se igrao na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji je Lara Todorović. Ona je jednodnevno takmičenje završila sa 28 bruto poena, sa jednim „birdijem“ i 9 „parova“ uz ukupan rezultat od +9. U B kategoriji najbolji rezultat je imala Dragana Andrejević sa čak 42 neto poena.

Za tradicionalni turnir koji organizuje golf klub „Sava“ uvek vlada veliko interesovanje. Tako je bilo i ovoga puta, pa se takmičenje odvijalo u dva filda. Igralo se po Stejblford neto sistemu, dok je konačni pobednik bio određen na osnovu najboljeg bruto rezultata.

Prvi u A kategoriji bio je Slobodan Dimitrijević sa 40 neto poena. Drugo mesto zauzeo je Aleksandar Đorđević sa 39, dok je treći sa istim rezultatom bio Milan Ranđić. U B kategoriji iza Dragane Andrejević bio je Nemanja Gostović sa 39, a treći Branislav Čkrkić sa 38 poena.

Pojedinačne nagrade dobili su Lara Todorović i Aleksandar Flanđunis koji su izveli najduže udarce, dok je Flanđunis imao i udarac iz prve najbliži rupi.

Naredni turnir na terenima Golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji biće novi „GCB Masters“ koji je na programu 17. juna.