Pobede Beloševca, Suturovića i Šaranovića

Vesti golf 10. okt 201713:41 > 13:47
Podeli:
agencija SEM

Na terenima Golf kluba Beograd odigrano je finale GCB Mastersa, gde su posle ukupno sedam turnira, do pobeda došli Radomir Beloševac, Ivica Suturović i Pero Šaranović.

Beloševac je imao ukupno 59 poena i slavio je u A kategoriji ispred Vladimira Dankovića sa 48, odnosno Erika Grasera koji je imao 46. U B kategoriji dominantna pobeda Ivice Suturovića sa čak 67 poena, ispred Svetlane Ranđić koja je imala 44 i Željka Protića sa 42 poena. Pero Šaranović je bio ubedljiv u C kategoriji sa 71 poenom. Drugi je bio Saša Dujović sa 50, a treći Petar Jovanović sa 49 poena.

U finalu GCB Mastersa, Beloševac je bio pobednik u stejblford bruto A kategoriji sa 27 poena. Stejblford neto pobednik je bio Danković sa 37 poena, ispred Zorana Mirkova sa 35 i Đorđa Zečevića i Dejana Simića sa po 33 poena. U stejblford bruto B kategoriji, pobedio je Ivica Suturović sa 22 poena. Stejblford neto pobednik B kategorije je bio Radomir Luković sa 40 poena, ispred Željka Protića sa 36 i Irene Suturović-Bogdanović i Božidara Antonovića sa po 35 poena. U C kategoriji, bruto pobednik je bila Katarina Flanđunis sa 15 poena. Pero Šaranović je imao 30 neto poena, a iza njega su bili Mladen Kapor sa 28 i Saša Dujović sa 27 poena.

Najduži udarac kod muškaraca imao je Dalibor Đurđić, a kod žena Katarina Flanđunis. Đurđić je takođe imao i udarac iz prve najbliži rupi.

Golf sezona na terenima na Adi nastavlja GCB ligom, koja će svoje finale imati 25. oktobra.