Karta za prvi meč u Montrealu dostigla cenu od 10.000 dolara

Hokej 30. jun. 202113:53 > 13:55
Podeli:
Montreal Kenedijens
Graham Hughes/The Canadian Press via AP

Cena ulaznice za prvi meč finala Stenli kupa u Montrealu, između popularnih Kenedijensa i Tampa Beja dostigla je neverovatnih 12.281 kanadskih dolara (9.965 američkih dolara), prema cenovniku na najpopularnijim kanadskim sajtovima za ulaznice.

Trenutno je ovo maksimalna cena za ulaznicu jedne od sekcija u prvom redu dvorane u Montrealu, koju nudi platforma Ticketnetwork. Najjeftinije karte u prodaji su za treći prsten i koštaju 2.438 kanadskih dolara (1.976 američkih).

Prema udravstvenim podacima kanadske provincije Kvebek, u kojoj se nalazi Montreal, utakmici će moći da prisustvuje 3,5 hiljade gledalaca. Meč će se odigrati 3. jula. Čelnici Kenedijensa traže od vlasti da dozvole prisustvo 10,500 gledalaca u velikom finalu.

Prve dve utakmice finalne serije NHL lige, koja se igra na četiri pobede, igraju se u Tampi, na Floridi. Popularni Lajtninzi su prvi meč dobili rezultatom 5:1.

Finalnu seriju Stenli kupa možete da gledate samo na kanalima Sport Kluba, a drugi meč u seriji na programu je u četvrtak, u dva sata posle ponoći.

Komentari

Vaš komentar