Montreal i dalje u igri, Vankuver vodi protiv Sent Luis

NHL 20. avg. 20209:50 > 9:52
Podeli:
Elsa/Getty Images

U mečevima u NHL ligi u noći između srede i četvrtka slavili su Montreal protiv Filadelfije 5:3, odnosno Vankuver protiv Sent Luisa 4:3.

Montreal je poveo protiv Filadelfije golom Džoela Armie, da bi Voraček sa dva rana gola u drugoj trećini okrenuo rezultat. U meču je viđen još jedan preokret. Najpre je Armia dao svoj drugi gol, da bi Brendan Galager doneo polovinom druge trećine vođstvo Kanejdijensima 3:2.

Farabi je izjednačio u trećoj trećini, a Nik Suzuki je domah odgovorio za Montreal koji je ponovo vodio 4:3. Konačan rezutltat u poslednjem minutu postavlja Filip Dano. Flajersi sada vode 3:2 u seriji.

Vođstvo od 3:2 ima i Vankuver koji je poveo protiv Sent Luisa i to slavivši u petom meču 4:3. Kanaksi su poveli golom Tajlera Motea, da bi Šen i O’Rajli preokrenuli već u prvoj trećini. Zek Senford je doneo vođstvo od 3:1 Sent Luisu da bi potom usledio preokret. Džej Ti Miler, Džejk Virtanen i Tajler Mote su kreirali preokret već u drugoj trećini i tako postavili konačnih 4:3. U poslednjem periodu nije bilo golova.