Epska konferencija: Skinuo majicu, pio pivo, prozivao Habse

NHL 8. jul. 202118:52
Podeli:
Nikita Kucherov
Bruce Bennett/Getty Images

Hokejaš Tampa Bej Lajtninga Nikita Kučerov blistao je u prethodno završenom plej-ofu – sa 32 poena bio je najefikasniji u čitavom doigravanju i vodio je Tampa Bej Lajtning do drugog Stenli kupa zaredom. Posle trijumfa 4-1 u pobedama u finalnoj seriji protiv Montreal Kanedijensa, znao je kako da proslavi naslov prvaka.

„Munja“ je rezultatom 1:0 pobedila „Kanađane“, koji su u prethodnom meču u Kvebeku uspeli da smanje zaostatak na 3-1 i izbegnu „metlu“.

NHL:

Ne znam šta da kažem, j*** te. Dve zaredom. Nisam mogao da spavam tri noći. Ogromna je stvar što smo pobedili na ovoj utakmici. Aleksandar Vasilevski je bio izvanredan, on je bio naš MVP. Ja sam mu govorio svaki dan da je najbolji, da je on MVP, a oni su Vezinu (nagrada za najboljeg golmana) dali onom momku iz Vegasa. To je s***e! Vasi je osvojio dva Kupa. On je MVP i ja mu to stalno govorim“, rekao je 28-godišnji Nikita Kučerov.

Nisam želeo da se vraćamo u Montreal na petu utakmicu – navijači su se tamo ponašali kao da su osvojili titulu, a pobedili su na jednoj utakmici. Da li se vi šalite? Da li se vi šalite?! Imali su svoje finale“, izjavio je krilni igrač Tampa Beja.

Kučerov nastupa za reprezentaciju Rusije od 2010. godine i selekcije do 18 godina, a član Lajtninga je od sezone 2013/2014.

Komentari

Vaš komentar