Kanađani otvaraju granice za plej of u NHL karavanu?

NHL 14. maj. 202117:53 > 17:54
Podeli:
Minas Panagiotakis/Getty Images

Čelnici NHL lige očekuju da će kanadska vlada otvoriti granicu za ulazak hokejaše iz Sjedinjenih Američkih Država bez karantina kako bi plej of mogao nesmetano da se održi.

U dosadašnjem delu najjače lige na svetu, kanadski timovi su bili smešteni u Severnoj diviziji. Igrali su jedni protiv drugih, tako da mere nisu bile toliko važne, jer im nisu dolazili rivali iz SAD. Tako će biti i za prve dve runde plej ofa, ali će onda ostati četiri tima od kojih će svaki igrati sa svakim. To znači da će Amerikanci morati da ulaze u Kanadu.

povezane vesti

Čekamo odgovor do 1. juna. Moramo da znamo da li će američki timovi moći da igraju u Kanadi. Sa karantinom to nije moguće. Rešenje je ili da Kanađani otvore granicu ili da kanadska ekipa bude domaćin u nekom gradu u Americi“, rekao je Stiv Majer, zadužen za takmičenje u NHL karavanu.

Plej of u NHL karavanu počinje u noći između subote i nedelje duelom između Vašingtona i Bostona. Sve mečevi završnice najkvalitetnije hokejaške lige biće prenošeni na kanalima Sport kluba.

 

Komentari

Vaš komentar