Lučić pogodio, Flejmsi slavili

NHL 23. feb 20237:48
Steph Chambers/Getty Images

Milan Lučić je postigao tek peti go love sezone i pomogao je svojim Kalgari Flejmsima da slave na gostovanju u Arizoni 6:3 u NHL ligi.

povezane vesti

Momak srpskog porekla prvi je zatresao mrežu domaćina već u petom minutu prve deonice. Ispostavilo se da je to konačan rezultat ovog dela meča.

Usledio je nalet Arizone, koja za 11 minuta druge trećine postiže tri gola i dolazi do vođstva 3:1. Flejmsi su se stabilizovali i preko Lindholma i Tofolija uspevaju da poravnaju na 3:3 uoči starta poslednje deonice.

Gosti su sve rešili u 24 sekunde treće trećine, izmešu 4:53 i 5:17 minuta kada su pogodili Peletije i Dir. Konačan rezultat postavio je Baklund na prazan gol.

Čikago Blekhouksi su napravili veliki preokret u Dalasu. Posle 25 minusa su gubili 3:0 od domaćih Starsa za koje su golovi dali Segin, Ben i Robertson.

Ipak na krilima Domija i veterana Patrika Kejna, koji su postigli po dva gola i imali po asistenciju, Blekhouksi stižu i prestižu Dalas i na kraju slave 4:3.

Njujork Ajlandersi su u poslednjem meču večeri bili bolji kod kuće od Vinipega 2:1, a čovek odluke bio je Holstrom, strelac u trećoj trećini.

 

Komentari

Vaš komentar