Munje od 0:3 do 6:3

NHL 7. mar. 202123:35
Podeli:
Jerome Miron-USA TODAY Sports

Tampa Bej napravila je veliki preokret u NHL prvenstvu. Aktuelni šampioni savladali su na gostovanju Čikago 6:3, iako su u jednom trenutku gubili 3:0.

Domaći Blekhouksi su odlični otvorili meč. Posle prvih 20 minuta vodili su 2:0 golovima Kuraševa i Janmarka. Kada je Suter na strartu druge trećine povisio na 3:0, delovalo je da će iznenaditi Tampu. Međutim, onda su munje pokazale svoje pravo lice.

povezane vesti

Do kraja drugoh 20 minuta postigli su četiri gola. Gurde se dva puta upisao u strelce, a po jednom Palat i Hedman. Trijumf su overili u trećoj deonici. Na pet minuta pre kraja Kilorn je povisio na 5:3, a konačan skor postavio je Marun.

Njujork Ajlandersi nastavljaju da blistaju, a Bafalo Sejbrsi da tonu. U derbiju države Njujork, tim iz „Velike jabuke“ slavio je 5:2 za petu pobedu u nizu i učvršćivanje na prvom mestu Istočne divizije.

U prvoj trećini nije bilo golove. LI, Nelson i Cicikas doneli su domaćima posle 40 minuta velikih 3:0. Smanjili su Skiner i Miler sredinom trećeg perioda, ali su Klaterbuk i Nelson drugim golom osigurali pobedu Ajlandersa.

 

Komentari

Vaš komentar