Nazire li se to buđenje Bafala?

NHL 5. dec 20228:28
Tejdž Tompson
Joshua Bessex/Getty Images

U noći između nedelje i ponedeljka u najboljoj svetskoj hokejaškoj ligi igrale su se tri utakmice. Bafalo Sejbersi su posle velikog preokreta produbili krizu San Hoze Šarksa, a Njujork Ajlendersi su se protiv nejakih Blekhoksa vratili na pobednički put.

NHL pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalima Sport kluba, SBB mreži i EON platformi.

NHL:

Bafalo Sejbersi su na domaćem ledu pobedili San Hoze Šarkse sa 6:3. Vodili su gosti iz Kalifornije sa 2:1 posle prve deonice, ali zatim domaćin pravi veliki preokret – u drugom periodu preokreću golovima Peterke, Skinera i Kvina, a zatim u trećoj trećini pogađaju Kvin i Tuh za ubedljivu pobedu tima iz države Njujork.

Bio je ovo treći poraz zaredom za Šarkse, a Sejbersi vezuju dve pobede i kreću u pohod na gornji deo tabele posle razočaravajućeg starta sezone.

Detroit Red Vingsi su kao gosti pobedili Kolumbus Blu Džeketse sa 4:2, a na ledu u Ohaju u redovima Detroita nije bilo golmana srpskog porekla Aleksa Nedeljkovića. Red Vingsi su ovim trijumfom prekinuli seriju od tri poraza.

Njujork Ajlendersi su sa 3:0 pobedili nemoćne Čikago Blekhokse, a golove su dali Martin, Pariz i Nelson – svi u drugoj trećini meča odigranog u „UBS areni“.

Komentari

Vaš komentar