Riči presudio Rendžersima

NHL 13. feb. 20213:59 > 7:03
Podeli:
Elsa/Pool Photos-USA TODAY Sports

Svako u svom ritmu u NHL karavanu. Boston je nastavio seriju pobedu, Rendžersi poraza. U meču u Njujorku, Bruinsi su slavili minimalnim rezultatom 1:0 (0:0, 1:0, 0:0).

Njujork je bio nadmoćan u prvih 20 minuta. Međutim, nije to materijalizovao i na prvi predah se otišlo bez pakova u mreži. Sve se promenilo u drugoj trećini. Boston je krenuo u opštu ofanzivu. Ređale su se šanse pred golom Rendžera. Konačno su Njujorčani posrnuli kada je Riči pogodio posle dodavanja Krejčija i Lauzona.

povezane vesti

Malo ko je očekivao da će to biti konačan rezultat. Međutim, treći deo je bio najsiromašniji dešavanjima. Boston nije mnogo forsirao, dok Njujork nije uspevao da dođe do izjednačenja.

Sa petom vezanom pobedom Bruinsi su se učvrstili na čelu Istočne divzije sa 22 boda. Njujork Rendžersi su poraženi treći uzastopni put i u istoj diviziji zauzimaju šesto mesto sa 11 poena.

U drugom meču večeri Sent Luis je bio ubedljiv na gostovanju protiv Arizone 4:1 1:0, 0:1, 3:0). Dva puta se u strelce upisao Folk, po jednom Barbašev i Šen. Za domaćine precizan je bio Larson.

Komentari

Vaš komentar