Strom slomio Kepitolse

Bruce Bennett/Pool Photo-USA TODAY Sports

Rajan Strom najzaslužniji je za trijumf Njujork Rendžersa protiv Vašingtona rezultatom 4:2 u NHL karavanu.

Kanađanin je postigao dva gola. Načeo je Kepitolse u drugom minutu, a onda je u trećoj deonici pogodio za 3:1. Pored njega upisali su se Biteto i Buhnevič na prazan gol u samom finišu. Za goste iz glavnog grada Sjedinjenih Država precizni su bili veterani Hagelin i Ovečkin.

povezane vesti

Vatromet golova viđen je u kanadskom derbiju između Toronta i Vankuvera. Domaći su pobedili 7:3. Het-trik je delo veterana 37-godišnjeg Džejsona Spece, dok je dva puta gol „Kanaksa“ pogodio Metjuz. U strelce su se za Toronto upisali i Tavares i Marner. Person, Horvat i Miler su dali golove za Vankuver.

Čikago je u samom finišu slomio otpor favorizovane Karoline. U završnici je sa dva gola odluke zablistao DeBrinkat. Janmark, Kubalik, Šou i Kejn su bili preostali strelci za „Blekhoukse“, a za Karolinu su pogodili Aho, Niderrajter, Svečnikov i Mekgin.

Ostali rezultati: Vinipeg – Kalgari 4:1 (0:1, 3:0, 1:0), Sent Luis – Arizona 3:4 (0:2, 0:1, 3:1), Kolumbus – Dalas 4:3 (2:0, 1:2, 1:1), Florida – Nešvil 5:6 (2:2, 3:1, 0:2, 0:1), Montreal – Otava 2:3 (1:2, 0:1, 1:0).

Komentari

Vaš komentar