Tampa u ludom meču posle produžetka bolja od Montreala

Hokej 29. dec. 20219:15
Podeli:
Ottawa Senators
Justin Tang/The Canadian Press via AP

Tri meča odigrana su u NHL u noći između utorka i srede. duel Čikago Blekhoksa i Kolumbus Blu džekitsa samo je još jedan u nizu odloženih u najboljoj hokejaškoj ligi sveta.

Najbolji tim Istoka Tamba bej Lajtnig slavio je na svom ledu protiv najslabije ekipe iste konferencije Montreal Kanedijensa 5:4.

Poveli su gosti preko Vajdema nakon nepunih 11 minuta igre, ali je Point uzvratio uz dva gola u razmaku od tri minuta i doneo svom timu preokret.

Tek što je počela druga trećina Montreal preko Harvi-Pinarda dolazi do izjednačenja, ali Kolton vraća prednost domaćima.

Golovima Klaga i Savarda Montreal je u 14. minutu treće deonice imao prdnost, da bi 20 sekundi pre isteka vremena Peri izborio Tampi produžetak.

Ono što nisu uspeli da urade za 60 minuta igre domaći igrači uradili su za 36 sekundi produžetka – Palat je pogodio za pobedu.

Lideri Zapada Vegas Golden najtsi slavili su na gostovanju Los Anđeles Kingsima 6:3, a San Hoze Šarksi slavili su nakon penala na svom ledu protiv Arizona Kojota 8:7.

Komentari

Vaš komentar