Ako niste stigli možete se uključiti u NFL Fantasy 2

Podeli:
Naomi Baker, Getty Images Sport

Zbog velikog interesovanja čitalaca, kolege iz Hrvatske odlučile su da otvorite novu Sportklub NFL Fantasy ligu! Priključite se i uživajte u NFL sezoni.

Leon Halip/Getty Images
Pravila su prilično jednostavna:
1. Morate odabrati devet igrača za maksimalnih 200 dolara i sastaviti ekipu za aktualno kolo. Bira se jedan QB, 2 RB, 3 WR, jedan TE, jedan FLEX (RB, TE ili WR) i timska obrana (DEF).
2. Za razliku od Fantasya Premier Lige, ovaj vam omogućava da iz tjedna u tjedan imate drugačiju postavu jer svaki tjedan birate novu momčad za 200 dolara. To može biti i ona ista iz prošlog kola, ali i potpuno nova, sve je na vama.
3. Ulazak u ligu predviđen je za najbržih 99 igrača koji će se boriti za titulu najuspješnijeg fantasy managera i vrijedne nagrade. Također, ukoliko loše krenete ne morate klonuti duhom, jer tražimo i fantasy managera koji će imati najviše bodova u jednom tjednu koji će također dobiti nagradu za svoj učinak, zato igramo se do kraja.
4. Ulazak u ligu se ostvaruje klikom na LINK koji će vas preusmeriti na stranicu lige, te će vas tražiti da iskoristite vašu yahoo mail adresu ili napravite novu za potrebe fantasya. 
5. Više o našoj fantasy ligi moći ćete saznati u emisiji First Down, ali i društvenim mrežama.