MI: Bojana, Stefan i Petar blizu medalja

Podeli:
BSCG

Stefana Savkovića, Bojanu Gojković i Petra Marčiča jedna pobeda deli od plasmana u polufinale i sigurnog osvajanja medalje na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Stefan Savković je pobedio Rafaila Pafiosa sa Kipra jednoglasnom odlukom sudija u kategoriji do 69 kilograma. Stigao je do četvrtfinale, boriće se za medalju, kao i Bojana Gojković koja je voljom žreba stigla do četvrtfinala, kao i Petar Marčić.

Stefan Savković, Bojana Gojković i Petar Marčić će imati jako težak posao u četvrtfinalu.

Naime, Savković će se za plasman u polufinale i sigurnu bronzanu medalju boriti protiv Salvatorea Kavalarea, momka iz Italije, koji je osvojio tri bronzane medalje na šampionatima Evrope, kao i bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

BSCG

Bojana Gojković je bila slobodna na startu, ali će u četvrtfinalu za protivnicu imati Nikolinu Ćaćić iz Hrvatske, koja je tokom karijere osvojala srebrne medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu za mlade, a bila je učesnica Olimpijskih igara u Tokiju.

Petar Marčić, boriće se za plasman u polufinale i sigurno bronzanu medalju protiv boljeg iz duela Damir Plantić (Hrvatska) – Abdulrahmen Abdelgavad (Egipat).

Komentari

Vaš komentar