Ana Bjelica do kraja sezone u Železničaru iz Lajkovca

Odbojka 14. jan. 202117:261 komentar
Podeli:
Print screen/SK

Posle neslavne, a možemo reći i neprijatne epizode u Kini, koja se završila i pre nego što je počela, pozitivnim testom na koronavirus već na aerodromu, Ana Bjelica je po povratku u Srbiju potpisala ugovor sa Železničarom iz Lajkovca.

Trofejni korektor srpske reprezentacije i nekadašnja članica Crvene zvezde, biće veliko pojačanje za ekipu koju sa klupe vodi Branko Kovačević.

Branko je bio i prvi razlog zašto sam došla u Lajkovac”, počinje priču Ana, samo par sati pošto je potpisala ugovor sa Železničarom.

Ipak…

Povezane vesti

Lajkovčani su ponudili nešto, što nisam mogla da odbijem. Na taj način pokazali su da su jedan ozbiljan klub, koji želi da ostvaruje i mnogo veće rezultate od dosadašnjih.

Ana je zbog celokupne situacije sa koronavirusom želela da ostane u Srbiji.

Razmišljala sam čak i da ostanem kod kuće, pa makar i ne igrala nigde”, priznaje Ana, za koju su bili zainteresovani i neki superligaši iz Turske. „Železničar je posle moje Zvezde drugi klub u kojem ću igrati u Srbiji. Ne znam mnogo o trenutnoj snazi i kvalitetu Lige, ali znam nekoliko igračica sa kojima ću igrati. Imaćemo iskusan sastav, jer su tu Marina Vujović i Maja Savić, kao i još neke veoma dobre igračice”, kaže sada 28-godišnja Bjelica.

Vašim dolaskom ambicije Železničara su sigurno porasle?

Došla sam da osvajamo trofeje, neće biti lako, ali sam sigurna da ću sve dati od sebe da se u Lajkovcu ponove raduju trofejima”, rekla je Ana, svetska i evropska šampionka sa reprezentacijom Srbije i čak 183. puta seniorska reprezentativka naše zemlje.

Bjelica će večeras odraditi prvi trening sa novim klupskim drugaricama, a očekuje se da debituje već u subotu, kada Železničar dočeka ekipu Srema.

Komentari

Vaš komentar