Budva brani, Budućnost napada tron

Odbojka 6. apr. 202113:52 > 11:07
Podeli:
budva i buducnost
OSCG

Finalna serije plej-ofa za odbojkaše, počinje 7. aprila, a za tron će se boriti Budva koja brani titulu i Budućnost. Šampion će biti ekipa koja prva stigne do tri pobeda.

Budva i Budućnost su nedavno igrali i u finalu Kupa, a Budvani su slavili sa 3:0. Budva slovi za favorita uoči početka finalne serije, a dilema je da li Budućnost može da bude konkurentna, da li finalnu seriju može da učini neizvesnom, da li može do trona.

Spremni dočekujemo završnicu prvenstva. U odličnoj smo formi, imamo mnogo samopouzdanja jer smo nedavno odbranili trofej u Kupu. Sada slede najvažnije utakmice u sezoni, jer je primarni cilj bio da odbranimo tron. Moramo da budemo na izuzetno visokom nivou, kako bi stigli do pobeda u duelima sa ekipom Budućnost. Dobro se poznajemo, iznenađenja su isključena, a nadam se i verujem kao i svi u timu, da ćemo biti na željenom nivou, te da ćemo uspeti da odbranimo titulu”, naglasio je jedan od najboljih igrača Budve, Ivan Zvicer.

Podgoričani ulogu favorita prepuštaju Budvanima, ali su odlučni u nameri da se bore do poslednjeg atoma snage, odlučni su u nameri da budu konkurentni u finalnoj seriji koja sledi.

U finalu Kupa Crne Gore nismo bili na željenom nivou, pa je Budva relativno lako stigla do trofeja. Pomenuti meč nije na pravi način prikazao odnos snaga između dva tima. Siguran sam, kao i svi u ekipi, da imamo kvalitet da budemo dostojan rival u velikom finalu. Uz veliku želju, dobru energiju, neophodno je da smanjimo broj grešaka, budemo na svakoj lopti. U tom slučaju, možemo se nadati pozitivnom rezultatu u finalnoj seriji”, naglasio je kapiten Budućnosti, Bojan Radović.

Prvi meč finalne serije na programu je 7. aprila. Za titulu su potrebe tri pobede.

Komentari

Vaš komentar