Crna Gora želi na prvo veliko takmičenje u istoriji

Podeli:
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore
Foto: OSCG

Odbojkašice Crne Gore počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, kvalifikacije u kojima će nastojati da ostvare plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji.

Odbojka:

Turnir u Podgorici odražava se od 7. do 9. maja, nakon toga sledi turnir u slovačkom gradu Nitri od 13. do 15. maja. Na šampionat Evrope će se plasirati dve najbolje selekcije iz grupe.

Zadovoljan sam odrađenim pripremama. Verujem da smo uradili sve što smo planirali. Zadovoljan sam odnosom devojaka, ali imamo malih problema sa povredama. Protiv selekcije OS Kosova smo favoriti, očekujemo pobedu. Nakon toga dolaze dva meča, protiv Finske i Slovačke. Protiv njih nismo favoriti, ali verujem da uz dobru igru i dobru atmosferu možemo da napravimo iznenađenje, možemo da stignemo do pozitvinih rezultata, koji bi nas približili ostvarenju sna, a to je plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji„, rekao je selektor odbojkašica Crne Gore, Nikola Masoničić.

Crna Gora će tokom kvalifikacija koje slede biti oslabljena neigranjem Tatjane Bokan i Marije Milović, devojaka od kojih se očekivalo da budu prevaga na tasu, kada je reč o plasmanu na šampionat Evrope.

Komentari

Vaš komentar