Emotivan oproštaj Tanje Bokan od dresa sa državnim grbom

Podeli:
Privatna arhiva

Odbojkašice Crne Gore nisu uspele da stignu do prvog velikog takmičenja u istoriji. U meču odluke za plasman na šampionat Evrope, Crna Gora, kojoj je trebala pobeda od 3:0 ili 3:1 protiv Finske, poražena je sa 3:0 (25:17, 25:20, 26:24).

San nije postao java, ali ženska odbojka u Crnoj Gori ima potencijal i izvesno je da će u bliskoj budućnosti postati, samo treba nastaviti sa radom. Samo dan, nakon zavreštka kvalifikacija, emotivnom porukom, od dresa sa državnim grbom se oprostila jedna od najboljih odbojkašica planete, Tatjana Bokan.

CEV

“Vreme je za oproštaj od dresa sa državnim grbom. Velikih sedamnaest godina sama bila kapiten reprezentacije Crne Gore i to je za mene i više od časti. Veliko hvala svim devojkama sa kojima sam delila teren, svim članovima stručnog štaba u pomenutom periodu, ljudima iz Saveza, svim zaljubljenicima u odbojku, navijačima”, napisala je Tatjana Bokan pa nastavila:

“Mati moja, Tajo moj, vama posebno hvala što ste me pre svega naučili kako da najiskrenije i najčistije volim svoju zemlju. Nažalost, niste tu kako bi nazdravili mojoj penziji, ali znam da gledate i da ste ponosni. Ništa manje hvala mojoj porodici i prijateljima koji su uvek bili onaj vetar u leđa kada je trebalo.

Foto: OSCG


Hvala, hvala, hvala, vaš večiti kapiten!!! Volim vas, zaključila je Tatjana Bokan.

Komentari

Vaš komentar