EP (U22): Crna Gora protiv Holandije, Srbija na Austriju

Podeli:
OSCG

Šampionat Evrope u odbojci, za igrače do 22 godine, počinje 12. jula u Poljskoj. Ugled regiona će braniti selekcije Srbije, koja slovi za jednog od favorita kada je reč o osvajanju medalje i Crna Gora, koja je samim plasmanom na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta napravila veliki uspeh.

Crna Gora se nalazi u grupi sa Italijom, Turskom i Holandijom. Srbija je u grupi sa Poljskom, Francuskom i Austrijom, a po dve selekcije iz grupa će izboriti plasman u polufinale i dve prilike da stignu do medalje.

Srbija šampionat otvara protiv Austrije. Slovi za favorita, a meč počinje u 14 časova i 30 minuta. U drugom meču grupe, snage će odmeriti Poljska i Francuska.

OSS

Crna Gora prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 12. jula, sa početkom u 12 časova protiv Holandije, dok će u drugom meču grupe, snage odmeriti Italija i Turska.

“Stigli smo u grad Tarnov u Poljskoj, gdje će se održati prvo Evropsko prvenstvo za mlađe seniore. Iskren da budem, osećamo se svi blago umorno, što je i normalno, s obzirom da smo rano krenuli iz Crne Gore. Međutim, raduje me to što i pored umora koji je evidentan, vlada jako dobra atmosfera među svim igračima i članovima stručnog štaba naše ekspedicije. U ovom momentu, mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, u svakom meču, bez obzira na ime rivala”, rekao je selektor Balša Radulović.

Komentari

Vaš komentar