“Spremni i motivisani čekamo duel sa Portugalijom”

Podeli:
OSCG

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore sjajno je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Izabranici Ivana Joksimovića nadigrali su Luksemburg sa 3:0, pa sada sa mnogo samopouzdanja čekaju duel sa selekcijom Portugalije.

Okršaj sa favoritom broj jedan u grupi, na programu je 7. avgusta sa početkom u 17 časova i 30 minuta. Portugalci su u prvoj rundi prilično lako izašli na kraj sa Islandom – 3:0, u dobrom raspoloženju stižu u Crnu Goru, a da li će se u dobrom raspoloženju vratiti iz Crne Gore, ostaje da se vidi.

„Portugalija je favorit, ali nismo bez šansi. Smatram da možemo da budemo ravnopravan rival. Portugalija ima kvalitetne igrače, ali ako na pravi način uđemo u meč, ako igra bude na nivou na kojem je bila protiv Luksemburga, sve je moguće. Straha nema, imaćemo veliku podršku sa tribina, spremni smo za borbu od prvog do poslednjeg minuta“, rekao je Nikola Lakčević, libero reprezentacije Crne Gore, pa nastavio:

OSCG

„Protiv Luksemburga smo odigrali vrhunski u oba smera. Pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Atmosfera u timu je odlična, maksimalno smo spremni i silno motivsani da Potugaliji pokažemo koliko možemo i vredimo. Rival je veliki favorit na papiru, ali papir je jedno, a parket nešto sasvim drugo“.

Utakmica između Crne Gore i Portugalije na programu je 7. avgusta sa početkom u 17 časova i 30 minuta. Podsećanja radi, plasman na Evropsko prenstvo će izboriti pobednici sedam grupa i pet najboljih selekcija na koti dva.

Komentari

Vaš komentar