Tanja Bokan ne odustaje, karijeru nastavlja u Nemačkoj

Odbojka 15. jan. 202220:06
Podeli:
oscg

Samo nekoliko dana nakon što je sporazumno raskinula ugovor sa poljskim Palacom iz Bidgošća, Tatjana Bokan je već našla novi klub. Najbolja odbojkašica Crne Gore stavila je paraf na ugovor sa nemačkim Potsdamom.

Tanja Bokan je potpisala ugovor do kraja sezone. Nemačka je 11-ta zemlja u kojoj ću igrati, a Potsdam je 14-ti klub u karijeri Tanje Bokan.

Potsdam je osnovan 1996. godine, a član je elitnog ranga od sezone 2009/10. Nikada nije osvojio trofej, uglavnom je bio plasiran u sredini tabele. Potsdam je trenutno šesti na tabeli sa sedam pobeda i tri poraza.

Privatna arhiva

Tanja Bokan je sezonu počela u Bidgošću, ali je za poljski tim odigrala samo sedam utakmica zbog zdravstvenih problema. Tanja je u Poljsku stigla nakon godine pauze u igračkoj karijeri, uzrokovane odustajanjem njenog poslednjeg kluba italijanske Kazerte od takmičenja, zbog finansijskih problema.

Tanja Bokan je karijeru počela u ekipi Luke Bar, a zatim je devojka iz Bara, branila boje Spartaka iz Subotice, Soverata, Pezara (Italija), Miluza, Kana (Francuska), Azeraila (Azerbejdžan), Hamamicua (Japan), Pepsiva (Indonezija), Džeđang (Kina) i Čeri Tigo Krosovers (Filipini).

Komentari

Vaš komentar