Tijana i Nataša traže nove odbojkaške šampione

Odbojka 22. apr. 202112:14
Podeli:
Tijana Malešević i Nataša Krsmanović
Tin volej

Tijana Malešević i Nataša Krsmanović godinama su bile uzor devojčicama koje počinju da se bave odbojkom, a sada su rešile da im pomognu na najlepši način.

Sa Srbijom su osvajale brojne medalje na prvenstvima Evrope i sveta, a sada ljubav prema zemlji pokazuju potpuno drugačije.

Kao najmlađe sportske penzionerke rešile su da pokrenu kamp „Tin volej“, sa ciljem da popularizuju odbojku, ali i zdrav način života i druženje mališana što je još važnije.

Tijana i Nataša putuju po Srbiji i gotovo svakodnevno traže nove talente koji će krenuti putem naših odbojkaških asova, a oni su nas navikli da se sa takmičenja vraćaju posle mesta na podijumu.

Osetile smo potrebu da prenesemo znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim igranjem za reprezentaciju Srbije, stranim i domaćim klubovima, uz pomoć trenera i vrsnih stručnjaka u toj oblasti. Kao pokretački motiv bismo istakle ljubav prema odbojci koja i dan danas postoji i težnju da mlade osobe usmerimo i edukujemo o važnosti zdravih navika i zdravog načina života„, poručuju uglas Malešević i Krsmanović.

Kamp će prvi put biti održan ovog leta, od 1. do 15. jula na Zlatiboru u dve smene od po nedelju dana, a trenutni kapacitet je oko 160 mesta po smeni.

Tin Volej
Tin Volej

Primarni cilj jeste da deca kroz igru i treninge nauče osnovne i napredne tehnike odbojkaške igre, da uživaju sa svojim vršnjacima iz drugih gradova i klubova. Želja nam je da vreme boravka na kampu provedu što kvalitetnije, napredujući kako igrački, tako i kao ličnosti„, ističe Tijana Malešević.

Rođene Užičanke žele da pomere granice i zbog toga obilaze klubove i škole po čitavoj Srbiji, druže se sa mlađim odbojkašicama i odbojkašima, koji jedva čekaju novo druženje u njihovom kraju na Zlatiboru.

Namenjen je za sve dečake i devojčice uzrasta od 11 do 18 godina. Biće u prilici da rade sa najboljim trenerima, ali i najvećim imenima naše odbojke. Tu ćemo biti nas dve, a fokus neće biti samo na odbojci, već i na druženju ali i obrazovanju„, jasna je Nataša Krsmanović.

Vrhunski stručnjaci kao što su Darko Zakoč, Stevan Ljubičić, Jovo Caković, Miroslav Sredić, Aleksandra Avramović, Dalibor Ljubojević, brojne dokazane šampionke – Brankica Mihajlović, Milena Rašić, Jovana Stevanović, Bojana Živković Drča, Stefana Veljković, Marina Vujović, Naša Ninković – i poseta onih koji pišu istoriju srpske odbojke dovoljno govore o tome šta se sprema ovog leta na Zlatiboru.

Prijave su u toku, a sve informacije oko kampa čekaju vas na sajtu Tin volej.

Tin Volej
Tin Volej
Komentari

Vaš komentar