Bojana Milenković operisana u Rimu

Vesti odbojka 19. okt. 201812:53 > 14:09
Podeli:
Bojana Milenković

Mlada reprezentativka Srbije, nakon teške povrede levog kolena na SP u Japanu, podvrgnuta hirurškom zahvatu u bolnici Vila Stjuart u glavnom gradu Italije.

Milenkovićevu je operisao čuveni profesor Pjerpaolo Marijani, koji je svojevremeno izlečio i fudbalskog asa Frančeska Totija. Po prvim procenama, zbog težine operacije (stradali prednji ukršteni ligamenti i meniskus leve kolena), Bojana će pauzirati najmanje 6 meseci, što znači da je za nju propala i prva inostrana sezona, u ekipi Skandićija:

„U međuvremenu sam revidirala aktuelni i potpisala novi ugovor sa ekipom Skandićija, koji će važiti za sezonu 2019/20. Operacija je bila dosta složena, ali i uspešna, trajala je sat i po i sad se odlično osećam, rekla je za „Sport Klub” Bojana Milenković, koja je tešku povredu doživela tokom Svetskog prvenstva u Japanu, u meču protiv Portorika.

S obzirom na činjenicu da je igrala na Svetskom prvenstvu u Japanu, Milenkovićeva će dobiti i medalju, na šta je bila posebno ponosna.

„Plakala sam od sreće, po završetku polufinalnog meča protiv Holandije. Iskoristila bih priliku da čestitam devojkama na sjajnoj igri i da im poželim uspeh u finalu protiv Italije. Verovatno ću biti jedina u bolnici koja će navijati za Srbiju, ali ne mari, navikli smo da budemo sami protiv svih”, zaključila je reprezentativka Srbije.