Engapet udario ženu po zadnjici, pušten uz kauciju

Vesti odbojka 10. dec 201916:54 > 16:57
Podeli:
FIVB

Francuski odbojkaš Ervin Engapet je uhapšen u Brazilu u ponedeljak zbog uznemiravanja jedne žene. Jedan od najboljih igrača današnjice je pušten uz kauciju od 10 hiljada evra.

Ervin Engapet je uhapšen u Belo Horizonteu zbog seksualnog uznemiravanja jedne žene. Po njenom svedočenju on ju je udario po zadnjici u pozorištu. Uzvratila mu je udarivši ga ruku, a zatim je pozvala policiju koja je uhapsila Francuza.

Engapet je priznao krivicu uz izvinjenje objasnivši da je pomislio da je ta žena njegova prijateljica. Takođe je rekao da u Francuskoj dodirivanje zadnjice nije uvreda niti uznemiravanje. Ervin je sa kazanjskim Zenitom bio u Brazilu na svetskom klupskom prvenstvu, a u sredu treba da igra u Belgiji meč Lige šampiona.

Inače ovaj igrač je poznat po sukobu sa zakonom jer je 2016. udario kontrolora francuske železnice. Zbog toga je bio osuđen na zatvorsku kaznu od tri meseca, ali je oslobođen optužbi posle žalbe 2018. godine. Takođe je 2013. bio optužen zbog tuče u jednom noćnom klubu u Monpeljeu.