Budva sve jača i jača: stigao Milutin Pavićević

Vesti odbojka 11. avg. 202011:52 > 11:53
Podeli:
oscg

Talentovani korektor Milutin Pavićević novi je igrač odbojkaškog kluba Budva.

Odbojkaški klub Budva zbog koronavirusa i ekonomske situacije neće učestvovati u Ligi šampiona naredne sezone, a neće prihvatiti ni učešće u Regionalnoj ligi.

Međutim, Budvani koji su pre dve godine pokrenuli projekat pozicioniranja kluba na regionalnom i evropskom nivou, nastoje da formiraju tim koji će u sezoni koja se može nazvati prelaznom, nastojati da osvoji duplu krunu, a zatim nastavi realizaciju pomenutog projekta.

Povezano

Podsećanja radi, nedavno je na mesto prvog trenera postavljen Miloš Marković koji je protekle dve sezone bio asistent Vladimiru Vasoviću, koji je sa odbojkašima odradio vrhunski posao u pomenutom periodu.

Nedugo zatim stigao je bivši reprezentativac Aleksandar Milivojević, a sada je novi član Budve postao i Milutin Pavićević koji je kao slobodan igrač stigao iz Budućnosti. Pavićević je mladi reprezentativac Crne Gore i momak koji ozbiljno kuca na vrata senorskog državnog tima.

Talentovani korektor je sa juniorskom selekcijom Crne Gore prošle godine osvojio zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu, a 2016. godine je osvojio nagradu za najboljeg mladog odbojkaša u tradicionalnom izboru Odbojkaškog saveza Crne Gore.