Odbojkaši pomažu Lani kroz licitaciju dresova

Podeli:
OK Vojvodina NS seme

Odbojkaški klub Vojvodina u saradnji sa odbojkaškim reprezentativcima, evropskim šampionima, organizuje veliku akciju za Lanu Jovanović, koja boluje od SMA, tip 1.

Akcija ima za cilj da se prikupe što veća novčana sredstva koja bi maloj Lani omogućila da otputuje po lek i tako se izbori sa bolešću. Klub je već neko vreme uključen u niz akcija, sa svojim igračima, prijateljima kluba i sa Laninim timom.

Vojvodina je odlučila da pozove i srpske zlatne momke da se pridruže i doniraju dresove ili pomognu na drugi način.

Kao što je i bilo očekivano, svi su se odazvali.

Akcija se realizuje kroz licitaciju dresova reprezentativaca, pa je to prilika za sve fanove zlatnih odbojkaša da osvoje dres i time uplatom za cifru koju budu izlicitirali pomognu Lani Jovanović (uplaćuje se isključivo na Lanin račun).

OK Vojvodina NS seme

Licitacije su organizovane na instagram i fejsbuk profilu OK Vojvodina.

Prvi je na instagramu izlicitiran dres Nikole Jovovića iz Vero Voleja za 10.200 dinara, a trenutno je aktuelan dres Uroša Kovačevića iz Trentina.

Za njega se može licitirati do 7.oktobra, do 9 časova, takođe na instagram nalogu @okvojvodina.

U klub su stigli i dresovi Atanasijevića (Peruđa), Lisinca (Trentino), reprezentativni Podraščanina i Katića, a treba da stignu i Ivovićev i Petrićev.

Za svaku licitaciju određuje se vreme trajanja i po isteku pobednik (najviša ponuda) treba u roku od 48 sati da uplati izlicitiranu sumu na Lanin račun, priloži dokaz klubu, nakon čega dres može da preuzme u Vošinim prostorijama, ili da dobije putem pošte.