Budva u finalu, Luka Bar blizu

Podeli:
Luka Bar
OSCG

Odbojkaši Budve izborili su plasman u finale plej-ofa šampionata Crne Gore, dok su odbojkašice Luke Bar napravile prvi od dva potrebna koraka za mesto u finalu.

Budva je lako izašla na kraj sa gradskim rivalom Mediteranom u polufinalu. U drugom meču je kao i u prvom, slavila sa 3:0 (25:7, 25:13, 25:18). Budvani će tron braniti protiv Budućnosti, ekipe koju su nedavno pobedili u finalu Kupa.

Najefikasniji u sastavu Budve, bili su Blažo Milić sa 15, Ivan Zvicer sa 14 i Milutin Pavićević sa osam osvojenih poena. Kod Mediterana, bolji od ostalih, bili su Miloš Simović sa pet i Miro Miljanić sa četiri osvojena poena.

Luka Bar, koja je nedavno poražena od Galeba u finalu Kupa, uspela je da arhivira pomenuti poraz, uspela je da pobedi Moraču sa 3:0 (28:26, 25:8, 25:13), pa sada ekipu iz Bara, jedna pobeda deli od plasmana u veliko finala. Podsećanja radi, Galeb je u prvom meču polufinala plej-ofa, pobedio Albatros iz Herceg Novog sa 3:0.

Prevagu na tasu Luke Bar, protiv Morače, koja je bila ravnopravan rival u prvom setu, donele su Dušanka Petrović sa 18, Tamara Kovačević sa 13 i Dijana Vuković sa 11 osvojenih poena. Kod Morače, bolje od ostalih, bile su Irena Gigović sa 10 i Teodora Čavić sa osam osvojenih poena.

Komentari

Vaš komentar