Finale: Budva ima tri meč lopte protiv Budućnosti

Podeli:
budva i buducnost
OSCG

Odbojkaši Budve, izgubili su prvi set, izgubili su i četvrti, ali su u drugom meču finalne serije savladali Budućnost u Podgorici sa 3:2 (23:25, 25:19, 25:13, 22:25, 15:12), pa sada imaju tri meč lopte za odbranu trona.

Prevagu na tasu Budve, doneli su Blažo Milić sa 18, Milutin Pavićević sa 17, Ivan Zvicer sa 16 i Maksim Mihailov sa 15 osvojenih poena. Kod Budućnosti, raspoloženi za igru u napadu, bili su Nemanja Peruničić sa 19, Luka Babić sa 17 i Benjamin Hadžisalihović sa devet osvojenih poena.

Oba tima su odigrala na izuzetno visokom nivou. Budućnost je odlično otvorila meč i dobila prvi set, Budva uspela da preokrene na 2:1, a Podgoričani uspeli da se izbore za peti set.

U odlučujućem periodu igre, vodila se velika borba, Budva je uspela da pobegne na 13:10, a zatim stigne do dragocene pobede.

Prvu meč loptu za odbranu trona, Budvani, koji su nedavno u finalu Kupa, takođe pobedili Budućnost, imaće 12. aprila. Budva je jako blizu odbrane titule, ali je izvesno da se Budućnost neće predati sve dok postoji nada da može da stigne do trofeja.

 

Komentari

Vaš komentar