Kovač saopštio spisak: Evropski prvaci u Vrnjačkoj Banji

Vesti odbojka 23. apr. 202112:15 > 12:29
Podeli:
FOTO: CEV

Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak igrača na koje će računati ovoga leta.

U Vrnjačkoj Banji će pripreme početi 28 igrača.

To su tehničari Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić, korektori Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić, libera Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić, blokeri Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić, primači Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović.

povezane vesti

Očekuje se da do 3. maja svi budu na okupu. U Vrnjačkoj Banji će raditi do 20. maja, kada bi trebalo da putuju u Sloveniju na turnir na kome će igrati još selekcija domaćina i Bugarska. Potom ih očekuje put u Italiju, gde će učestvovati u trećem izdanju Lige nacija (od 28. maja).

U Velikom Gradištu treniraće još 21 igrač. Reč je uglavnom o momcima koji igraju u domaćem prvenstvu. To su tehničari Andrej Polomac, Ivan Marković i Aleksa Kozić, korektori Nikola Meljanac, Dušan Nikolić i Boris Buša, libera Radoslav Brborić, Dušan Jović i Lazar Stašević, blokeri Aleksandar Nedeljković, Vladimir Hajović, Andrej Rudić, Aleksa Polomac i Nikola Goić, primači Luka Tadić, Lazar Marinović, Žarko Ubiparip, Lazar Bajandić, Filip Kovačević, Veljko Mašulović i Nemanja Jungić.

Reprezentacija Srbije će ovog leta učestvovati još na Evropskom prvenstvu (od 1. septembra), gde će braniti titulu.

Komentari

Vaš komentar