Kovač: Stali smo u potpunosti, to se ne sme ponavljati

Podeli:
ossrb.org

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač kaže da je umor presudno uticao na slabu igru njegovog tima u porazu od Brazila u Ligi nacija.

Posle velikog preokreta i slavlja nad Francuskom u petak, Orlovi su sa znatno manje energije pristupili meču protiv Brazilaca. Prvi set su dobili, ali je rival nastavku preokrenuo i slavio sa 3:1

Povezane vesti

Nismo bili na nivou. Prvi set je bio dobar. U drugom smo igrali korektno, pa odjednom stali. Imali smo probleme sa umorom. To nismo uspeli da rešimo i izgubili smo u meču u kojem je trebalo da budemo ravnopravan protivnik„, istakao je Kovač.

Ima selektor i nekoliko zamerki na odnos igrača.

Nije dobro što nismo igrali do kraja. Dozvolili smo protivniku da pravi poene u seriji. Stali smo u potpunosti, a to nije naša karakteristika. Moramo da razgovaramo o tome, kako se više ne bi ponavljalo. Neophodno je da se borimo do kraja bez obzira na rezultat i protivnika„, poručio je Kovač.

Posle šest odigranih utakmica, Srbija je na sedmoj poziciju tabele sa 11 bodova. U narednom meču sastaje se sa Nemačkom devetog juna.

Komentari

Vaš komentar