Nenad Putnik i dalje predsednik Streljačkog saveza Srbije

Podeli:
FOTO: Streljački savez Srbije

Skupština Streljačkog saveza Srbije je na redovnoj Izbornoj skupštini za predsednika Saveza ponovo izabrala dr Nenada Putnika, koji je funkciju prvog čoveka SSS obavljao i u prethodnom mandatu, od 2017.godine.

Zbog epidemiološke situacije, Skupština je održana elektronsko-dopisnim putem, a sem predsednika, udružene članice Saveza su tokom sednice izabrale i šest članova Upravnog odbora – Nikolu Marića, Dragana Donevića (region Beograd), Miodraga Friča, Živicu Dimkovića (region Vojvodina), Miomira Spasojevića , Milana Parezanovića (region Centralna Srbija).

Po završetku izbornog procesa i verifikacije rezultata, novi Upravni odbor je u utorak održao konstitnutivnu sednicu u Beogradu, u klubu „Petica“. Po Statutu, UO broji ukupno 11 članova, od kojih četvoro predlaže predsednik. Na konstitutivnoj sednici jednoglasno je prihvaćen predlog Nenada Putnika da četiri mesta popune dr Mladen Milošević, Vitomir Homan, Nevena Savić i dr Božidar Otašević.

Za potpredsednike Saveza su izabrani Nikola Marić i Mladen Milošević.

„Zahvaljujem se udruženim članicama na velikom odzivu i učešću u Izbornoj skupštini. Pokazali su razumevanje da se sednica Skupštine, s obzirom na okolnosti održi na ovakav, neuobičajen način. Prepoznali su značaj trenutka – da je potrebno da se izbori obave, a da se istovremeno i sačuva zdravlje delegata“ kazao je Putnik, posle konstitnutivne sednice UO.

 

Komentari

Vaš komentar