Novo prestižno priznanje za veb-sajt Sport kluba

Ostali sportovi - Ostalo 4. feb 202117:01 > 20:3712 komentara
Sport Klub logo
SK

Veb-sajt Sport kluba proglašen je za najbolji u kategoriji "sport i (avan)turizam" u tradicionalnom izboru lista PC Press, a treći put u poslednje četiri godine se tako našao među pet najboljih u zemlji.

Svečanost i dodela nagrada „Top 50 najbolje onlajn stvari u 2020. godini“, 24. po redu, održana je u Klubu poslanika, a u ime Sport kluba nagradu je onlajn primila urednica Jelena Trajković.

Povezane vesti

“Hvala na ovom priznanju, koje je simbolično došlo na 15. rođendan Sport kluba. Mi smo još mlad sajt u odnosu na konkurenciju i to što smo dobili ovu nagradu treći put u poslednje četiri godine veliko je priznanje za naš rad i pokazatelj da se cene istinite i pravovremene informacije, kao i stručne analize, što je nešto od čega ne odstupamo”, rekla je Jelena.

Top 50 se smatra jedinim zvaničnim izborom najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

Hvala našim vernim čitaocima na velikom poverenju, koje nas tera da u budućnosti budemo još bolji. Obećavamo vam da ćete i dalje uživati u autorskim tekstovima i analizama naših najboljih novinara i komentatora, ekskluzivnim intervjuima i video sadržaju, kao i da ćete brojne informacije saznati prvo kod nas.

Komentari

Vaš komentar