Ozmo za Nova S o Đokoviću i knjizi „Sportsko novinarstvo“

Podeli:
Saša Ozmo
YouTube Printscreen

Novnar Sport kluba Saša Ozmo bio je gost Jutarnjeg programa televizije Nova S, a tom prilikom govorio je o teniskom aktuelnostima, kao i svojoj novoj knjizi „Sportsko novinarstvo“. Tom prilikom on je izdvojio neke veoma interesantne anegdote iz svoje bogate novinarske karijere.

Ozmo se prvo dokatakao u poslednje vreme nešto slabijih rezultata najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Knjiga "Sportsko novinarstvo":

Mislim da ne treba mnogo učitavati u poraz koji je Đoković doživeo od Danijela Evansa na masters turniru u Monte Karlu. Jednostavno, takvi mečevi se ponekad dešavaju. Što se tiče eliminacije od Aslana Karaceva na turniru u Beogradu, tu se može više reći da je Karacev dobio meč, nego što ga je Đoković izgubio. Zaista mu je bilo stalo da dođe do pobede u tom duelu i viđena je stvarno velika borba“, objasnio je Saša Ozmo.

Knjiga „Sportsko novinarstvo“ u izdanju „Jež izdavaštva“, nalazi se u prodaji, a njeni čitaoci imaju priliku da na primerima vide na kakve sve probleme novinar može da naiđe kada obavlja svoj posao.

Posle dugog perioda dobio sam konačno priliku da radim intervju sa popularnom danskom teniserkom Karolinom Voznijacki, a pre toga sam povredio usnu i često mi se događalo da prokrvarim kada se nasmejem. Tokom razgovora sa teniserkom mi se desilo upravo to, a ja sam, ne obraćajući pažnju, nastavio da govorim sa njom, pa je ona morala da mi ukaže na to da krvarim. Ubrzo sam prekinuo razgovor jer mi je bilo neprijatno, ali mi je nakon toga bilo krivo što nisam iskoristio priliku do kraja. To je dobra lekcija jer mi se sada ne bi dogodilo da prekinem intervju ni iz mnogo ozbiljnijeg razloga“, ispričao je novinar Sport kluba.

Poslušajte čitavo gostovanje Saše Ozma u Jutarnjem programu televizije Nova S i razgovor o njegovoj knjzi.

Komentari

Vaš komentar