Si srušio Hendrijeve nade

Ostali sportovi - Ostalo 8. apr. 202111:10 > 17:271 komentar
Podeli:
Alex Pantling/Getty Images

Stiven Hendri, jedan od najboljih igrača snukera svih vremena, neće učestvovati na Svetskom šampionatu u čuvenom „Krusibl teatru“ u Šefildu.

Vlasnika sedam planetarnih titula eliminisao je u drugom kolu kvalifikacija Kinez Su Si rezultatom 6:1. Hendri se vratio snukeru posle skoro devet godina pauza. Sada već 52- godišnjak u prvoj rundi je uspeo da pobedi Džimija Vajta, ali je 23-godišnji Kinez bio nepremostiva prepreka.

povezane vesti

Iskreno nisam ništa uradio u ovom meču. Krah je počeo u drugom frejmu. Imao sam brejk od 49 i izgubio sam poziciju. U starim danima to bi bio dobijen frejm. Od tog trenutka je krenuo nezaustavljivi spust“, rekao je razočarani Hendri.

U prvom kolu kvalifikacija, čuveni Škot je pobedio Džimija Vajta. Mnogi su očekivali da bi to mogla biti najava velikog povratka. To se nije desilo.

Nisam očekivao ništa posebno. Mislim da sam mogao bolje protiv Kineza. Kada kažem da su „sejfti“ udarci u ovom trenutku najbolji deo moje igre, jasno vam je da sam daleko od vrhunske forme “, kaže Hendri.

Svetsko prvenstvo u snukeru održaće se od 17. aprila do 3. maja. Titulu brani Englez Roni O Saliven.

Komentari

Vaš komentar