Ski skokovi: Dva takmičenja u Bišofshofenu

Podeli:
Jasmin Walter/Getty Images

Kao što se i očekivalo, ovogodišnje, 70. izdanje tradicionalne Novogodišnje turneje u skijaškim skokovima okončaće se sa dva takmičenja u Bišofshofenu u sredu i četvrtak, pošto je takmičenje koje je u utorak trebalo da se održi u Insbruku otkazano zbog prejakog vetra, objavila je Međunarodna skijaška federacija (FIS).

Ponoviće se tako situacija iz 2008. godine kada je takođe takmičenje u Insbruku otkazano zbog vetra, pa je nadoknađeno u Bišofshofenu.

povezane vesti

Organizatori su takođe objavili kako su poništene i kvalifikacije održane u Insbruku u ponedjeljak i kako će se nova kvalifikaciona runda u sredu održati uoči samog takmičenja. Takođe, i kvalifikacije za četvrtak održaće se na sam dan takmičenja.

U sredu će kvalifikacije početi u 13 časova, a takmičenje u 16.30 sati, dok će se u četvrtak kvalifikacije održati od 14.30, a takmičenje od 17.30 časova.

Nakon prva dva takmičenja na Turneji, održana u Oberstdorfu i Garmišu, vodi Japanac Rjoju Kobajaši ispred Norvežanina Mariusa Lindvika i Slovenca Lovre Kosa.

 

Komentari

Vaš komentar