A1 Makedonija isključio kanale Sport Kluba

Podeli:
Sport Klub logo
SK

Program televizije Sport Klub od 1. marta nije vidljiv korisnicima operatera A1 u Makedoniji jer je ta kompanija odlučila da ne produži ugovor o distribuciji kanala sa kompanijom United Media.

Svi zainteresovani građani, najbolji sportski sadržaj mogu nastaviti da prate preko Makedonskog telekoma, Telekabela, Total TV, ali i svih ostalih kablovskih operatera u zemlji.

Sa operaterom A1 sarađivali smo dugi niz godina i žao nam je što ta dugogodišnja saradnja nije nastavljena uprkos dobroj volji sa naše strane da do toga dođe. Ponuđeni su im isti uslovi za distribuciju kao i ostalim učesnicima na tržištu, ali su oni to odbili. Ovim potezom njihovi korisnici su stavljeni u poziciju da jedini u Makedoniji ne mogu da gledaju najprestižnija sportska takmičenja na Sport Klubu, ali i ostale kanale United Media kompanije.

Decenijama unazad, Sport Klub je regionalni lider kada je u pitanju ponuda najkvalitetnijeg sportskog sadržaja a naučili smo da prepoznamo želje naših gledalaca te tu ponudu stalno proširujemo. Od ove godine, pored popularne Premier lige i FA kupa našu ponudu smo obogatili i prenosima nemačke Bundeslige, Bundesliga2 ili popularne Cvajte, ali i još dvadesetak ligaških takmičenja.

Košarkaški fanovi znaju da se dva najvažnija takmičenja – Evroliga i Evrokup mogu gledati samo kod nas, a za ljubitelje auto-moto sporta tu su popularna Formula 1 i Moto GP. Evropski šampionati u basketu za žene i za muškarce prikazivaće se isključivo na kanalima Sport Kluba, a ljubitelji tenisa i dalje mogu uživati u prenosima Vimbldona, Dejvis kupa i svih ATP turnira Masters serije 1000 i 500.

Fudbal, košarka, tenis, auto-moto sport, američki fudbal i hokej… Ne postoji sport čija se najveća takmičenja ne nalaze na jednom od naših kanala. Sve što volite od sporta je na Sport Klubu!

Komentari

Vaš komentar